23 ene 2008, 21:02

Въпроси 2 

  Poesía
473 0 9
 

Кога, къде

приспал си безконечното

редуване на помисли -

безименно - тъждествени

са те на нищетата,

дали поне

измяната на тленното

бленуване на образи

безпътно и безбрежнено

те води в тъмнината?

Когато плачеш,

как привикваш разума

да търси опрощение -

отхвърлено - безклетвено

е то сред суетата?

Когато пишеш,

как обричаш думите

да просят умиление

... от лутащите се

окови на съдбата?

 

23.01.08

Пловдив

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??