Обичаш ли ме
днес, във този ден?
Събличаш ли ме
с поглед и във сън студен?
Целуваш ли ме
в мечтите си, сковани в тишина?
Ревнуваш ли ме
от слънце, огън, вятър и земя?
Надяваш ли се
да ме докосваш и в ръце да ме държиш?
Спасява ли те
мисълта, че днес до мене ще заспиш?
Събличай ме,
тук, днес, в реалността!
Обичай ме!
Стопли със устни моята душа...
© Надежда Кръстева Todos los derechos reservados