Jul 27, 2012, 10:16 PM

Въпроси 

  Poetry » Love
521 0 0

Обичаш ли ме

днес, във този ден?

Събличаш ли ме 

с поглед и във сън студен?

Целуваш ли ме

в мечтите си, сковани в тишина?

Ревнуваш ли ме

от слънце, огън, вятър и земя?

Надяваш ли се

да ме докосваш и в ръце да ме държиш?

Спасява ли те

мисълта, че днес до мене ще заспиш?

Събличай ме,

тук, днес, в реалността!

Обичай ме!

Стопли със устни моята душа... 

© Надежда Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??