11 mar 2009, 0:16

Върху струните - жълти отблясъци... 

  Poesía
625 0 9

 http://www.youtube.com/watch?v=rJWlgrSTK-k

 

 

 

 

отлетя...

 

като тиха въздишка

и се сля с тишината

притихна...

 

върху струните -

жълти отблясъци

разпилени акорди

разплискват... 

 

през прозореца

песенно канят ме

тихи капки -

застилат пътеки...

 

за да бъдат

мечтите ми каменни

и дълбани от страсти

навеки...

 

посадих си

(пред портата)

тръни...

отлетя тишината

заглъхна...

 

пак припявам

с дъждовните капчици

 

и обичам до болка...

 

(бездънно...)

 

 

10.03.09

Пловдив

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??