http://www.youtube.com/watch?v=rJWlgrSTK-k
отлетя...
като тиха въздишка
и се сля с тишината
притихна...
върху струните -
жълти отблясъци
разпилени акорди
разплискват...
през прозореца
песенно канят ме
тихи капки -
застилат пътеки...
за да бъдат
мечтите ми каменни
и дълбани от страсти
навеки...
посадих си
(пред портата)
тръни...
отлетя тишината
заглъхна...
пак припявам
с дъждовните капчици
и обичам до болка...
(бездънно...)
10.03.09
Пловдив
© Бехрин All rights reserved.
Прегръщам те и ти благодаря! Знаеш защо.