14 jun 2018, 0:52  

Връщам се.. 

  Poesía » Filosófica, Verso libre
639 0 4

Връщам се...

 

Върнах се, върнах се.

От далечно време,

като дъжда на юг...

 

Върнах се, върнах се

Като морето под кораба,

като гласа на славея...

 

Върнах се, върнах се.

там където мечтая

с бръчки по кожата

и дланите нагоре....

 

Върнах се, върнах се.

През нощта черно - бяла;

с шепота на песента

в трепетите на сърцето...

 

Върнах се, върнах се.

С целувки по устните

с ръце във въздуха

и пясък в куфара...

 

Върнах се, върнах се,

да ти разкажат анекдотите

как са стигнали звездите

и как сега ще ги стигнат пак...

 

Върнах се, върнах се...

с лъчите на слънцето

с пианото на залеза...,

с китарата на изгрева....

 

О, целуни ме отново,

защото знам, че искаш...

Целуни ме, сърце мое...

тръгвам към теб, обич моя...

 

Ти си това, което копнея,

това което обичам,

и няма да живея повече

без теб, прегърни ме...

 

Искам да се върна, там

където телефонът звъни,

И да знам, че си ти...

 

Искам да се върна,

да се караме за нищо

така както сме себе си...

 

Само с теб, сърце мое,

само ти ме гледаш така,

в теб се усмихвам

ти си моята свобода...

 

Ти си светулката,

там някъде в нощта,

смисъла в деня...

полета на птичето,

сълзите от щастие,

там отвъд хоризонтите

някъде без времето...

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти от сърце за топлото присъствие, Гавраил! Бъди щастлив и вдъхновен! Благодаря на всички прочели!
  • Едно завръщане за да намериш златното зрънце на щастието.
  • Благодаря ти, Хари - бъди вдъхновен и щастлив, сърцето ти да пее...!
  • Поздравление,Лили!Много ми хареса!Като песен е!
Propuestas
: ??:??