2 dic 2009, 1:46

Върни ме в реалността 

  Poesía » De amor
934 0 3

Върни ме в реалността. Там, откъдето започнахме.

Където всичко бе песен и радост. Където нямаше суета.

Върни ме в реалността – в онзи чуден свят,

където цареше хармония и красота.

 

Сега аз съм другаде. На непознато място,

непознати хора все край мен.

Непознати срещам и се взирам -

търся радостта под погледа сломен.

 

А къде изчезна всичко? Къде изгуби се смехът?

Сега, пред тази тъжна истина,

глава аз свеждам и мълча...

Върни ме в реалността...

© Теодора Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??