Върни ме в реалността. Там, откъдето започнахме.
Където всичко бе песен и радост. Където нямаше суета.
Върни ме в реалността – в онзи чуден свят,
където цареше хармония и красота.
Сега аз съм другаде. На непознато място,
непознати хора все край мен.
Непознати срещам и се взирам -
търся радостта под погледа сломен.
А къде изчезна всичко? Къде изгуби се смехът?
Сега, пред тази тъжна истина,
глава аз свеждам и мълча...
Върни ме в реалността...
© Теодора Андреева All rights reserved.
Върни ме в реалността...
браво!