ВЪРНИ МИ
СЯНКАТА СИ
ВЪВ ЖИВОТА МОЙ
ВЪРНИ МИ
ОТДАВНА ПЕЕШ
КЪМ СВЕТА В АНФАС
ВЪВ СИЛУЕТ ПРОЖЕКТОРЕН
СЕ ВЗИРАМ
НЯМА ТЕ
ДОРИ ВТОРАЧЕНО
ДОРИ В ЗАХЛАС
НЯМА ТЕ
НАМИРАМ САМО СЕНЧЕСТ
ГОЛ ПЕЙЗАЖ
ЗНАМ ЧЕ ЛУДЕЕШ
И СЛЕДИТЕ СВОИ
КАТО ЗВЕЗДОБРОЙ ЧАРОВЕН
В ДУШЕВНИ ШИРИНИ
С УСМИВКА СЕЕШ
СИГУРЕН СЪМ
ЧЕ ЛЮЛЕЕШ
ТОВА КОЕТО С ТЕБЕ
ЗАЕДНО ЛЮЛЯХМЕ
ВЪРНИ МИ
СЯНКАТА СИ
СИЛУЕТЪТ МОЙ БЕЗ НЕЯ
ЩЕ ИЗГАСНЕ
© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados