12 янв. 2008 г., 16:16

Върни ми 

  Поэзия » Любовная
966 0 12

ВЪРНИ МИ

СЯНКАТА СИ

ВЪВ ЖИВОТА МОЙ

ВЪРНИ МИ

 

ОТДАВНА ПЕЕШ

КЪМ СВЕТА В АНФАС

ВЪВ СИЛУЕТ ПРОЖЕКТОРЕН

СЕ ВЗИРАМ

НЯМА ТЕ

ДОРИ ВТОРАЧЕНО

ДОРИ В ЗАХЛАС

НЯМА ТЕ

НАМИРАМ САМО СЕНЧЕСТ

ГОЛ ПЕЙЗАЖ

ЗНАМ ЧЕ ЛУДЕЕШ

И СЛЕДИТЕ СВОИ

КАТО ЗВЕЗДОБРОЙ ЧАРОВЕН

В ДУШЕВНИ ШИРИНИ

С УСМИВКА СЕЕШ

СИГУРЕН СЪМ

ЧЕ ЛЮЛЕЕШ

ТОВА КОЕТО С ТЕБЕ

ЗАЕДНО ЛЮЛЯХМЕ

 

ВЪРНИ МИ

СЯНКАТА СИ

СИЛУЕТЪТ МОЙ БЕЗ НЕЯ

ЩЕ ИЗГАСНЕ

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??