5 jul 2004, 14:24

Върни се! 

  Poesía
1292 0 3
Проплаквам тихо...
нощният вятър само чу.
Простенам скрито...
сърцето пак след тебе крещи!
Умирам сякаш...,
от болка тялото тежи.
Не ме захвърляй!
Аз моля се...
и викам...!
Ще прося...,
но ме утеши!

Върни се...
и ме съживи!

© Весела Йотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??