Jul 5, 2004, 2:24 PM

Върни се! 

  Poetry
1285 0 3
Проплаквам тихо...
нощният вятър само чу.
Простенам скрито...
сърцето пак след тебе крещи!
Умирам сякаш...,
от болка тялото тежи.
Не ме захвърляй!
Аз моля се...
и викам...!
Ще прося...,
но ме утеши!

Върни се...
и ме съживи!

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??