5.07.2004 г., 14:24 ч.

Върни се! 

  Поезия
1289 0 3
Проплаквам тихо...
нощният вятър само чу.
Простенам скрито...
сърцето пак след тебе крещи!
Умирам сякаш...,
от болка тялото тежи.
Не ме захвърляй!
Аз моля се...
и викам...!
Ще прося...,
но ме утеши!

Върни се...
и ме съживи!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??