12 ene 2013, 10:50

Въртележка 

  Poesía » Filosófica
587 0 1

 

Въртележка

Всяко слънце си има един човек.
Всяка жена си има много луни.
Животът прилича на наръфан геврек,
завличащ ни в мамещи глъбини

 

Лакомо отхапваш залък след залък,
да задоволиш младежкия глад.
Геврекът остава все по-малък,
а пък ти не си вече така млад.

 

Твоето слънце полека изстива,
извъртат се мойте луни...
Нашата дързост във полет застива,
за последно ме целуни!

© Доля Алексиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??