29 abr 2011, 22:36

Върви си! 

  Poesía » De amor
696 0 3

Не искам да зная защо си дошъл!
Върви си! Свърши твоето време!
Не искам отново езикът ти зъл
спокойствието ми да вземе...

Ще страдам, но няма глава да сведа -
не ти си този, който обикнах!
С лъжи себелюбие не ще да теша,
със съдбата си вече привикнах!

Върви си, дори не поглеждай назад!
След теб... в мен остана пустиня...
Със сълзи ще храня проклетия глад,
докато болката бавно отмине...

Стоиш, само гледаш ме, поглед-вина.
Мълчиш, но и какво ли да кажеш?
След удара, виждаш сам, дишам едва!
Кой ли всъщност искаше да накажеш?

Видя ме, сега със достойнство върви,
пътя свой ти избра, не забравяй!
Част от моя живот не си вече. Прости!
От тук натам... сам се оправяй...

© Феникс Феникс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??