Върви си, Слънце –
в нощта
ще стихнат ударите на деня...
Ще бъде топло, страстно, нежно
в прегръдките на влюбена жена–
прераждане
на чувства и материя,
в което пренаписва се съдбата!
Върви си, Слънце –
да се отключат
тайните на необята...
И нека мъдреците
бъдат щастливи с мъдростта си–
аз ще бъда щастлив
с любовта си!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados