6.05.2016 г., 22:02 ч.  

Върви си, Слънце 

  Поезия » Източни форми
518 0 0

Върви си, Слънце –

в нощта

ще стихнат ударите на деня...

 

Ще бъде топло, страстно, нежно

в прегръдките на влюбена жена–

прераждане 

на чувства и материя,

в което пренаписва се съдбата!

 

Върви си, Слънце –

да се отключат

тайните на необята...

 

И нека мъдреците

бъдат щастливи с мъдростта си–

аз ще бъда щастлив

с любовта си!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??