14 oct 2007, 11:50

Във душата тънкострунна 

  Poesía
753 0 13
Във душата тънкострунна
стене есенна печал.
Пътят е безкрайно чудо -
без начало и финал.

Нека чака си тревата -
твой е звездният всемир,
щом в сърцето бликат: свята
Обич, Истина и Мир.

Щом в душата блика Вяра
в съкровените неща,
чудото се състояло:
Любовта си е дошла...

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??