14 окт. 2007 г., 11:50

Във душата тънкострунна 

  Поэзия
754 0 13
Във душата тънкострунна
стене есенна печал.
Пътят е безкрайно чудо -
без начало и финал.

Нека чака си тревата -
твой е звездният всемир,
щом в сърцето бликат: свята
Обич, Истина и Мир.

Щом в душата блика Вяра
в съкровените неща,
чудото се състояло:
Любовта си е дошла...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??