Oct 14, 2007, 11:50 AM

Във душата тънкострунна 

  Poetry
751 0 13
Във душата тънкострунна
стене есенна печал.
Пътят е безкрайно чудо -
без начало и финал.

Нека чака си тревата -
твой е звездният всемир,
щом в сърцето бликат: свята
Обич, Истина и Мир.

Щом в душата блика Вяра
в съкровените неща,
чудото се състояло:
Любовта си е дошла...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??