27 dic 2006, 11:05

Във моята гора 

  Poesía
747 0 4
По клоните  зашепна вятър влюбен,
засвири музикантът във листата,
красива и мечтана, нежна песен,
сънувана във сънищата на поета!
В поточето звънтящо,  радост
отеква, като възклик на дете,
намерило в тревата благост
в милувката на синьо цвете!
В лъчите на залязващото слънце,
проникнали през клони в тишина,
Художникът рисува с чудни краски,
картината на слънчевата красота!
Със цветове и багри ми говори
и пее  песни с птичите трели!
Гората тайнствена пред мен отвори,
врата към свойте чудни красоти!
--.08.2006.г

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??