3 abr 2008, 14:49

Във властта на любовта 

  Poesía
666 0 13

Ти пак се връщаш.

От пепелта възкръсваш.

Прекрачила пространства,

неочаквано в душата ми сънуваш.

Отваряш стари рани, незаключени.

И с пръсти от жарава

по мене своя образ пак рисуваш.

Безгласно, с песен недопята

във спомените се надпяваш.

И с молещи ръце, претръпнали

сълзите ми от прах,

във капчици роса преобразяваш.

С пулса си от страст

кръвта ми ти влудяваш.

В съня - луни от обич

прехласнато ми подаряваш.

И с ласките на звездното небе,

със свойта власт завинаги ме покоряваш.

Защото само ти, любов,

и дните ми, и нощите ми,

със свята нежност завладяваш.

© Таня Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??