7 nov 2019, 19:08

Въздишка в цвят на свобода 

  Poesía » De amor, Verso libre
779 1 0

Въздишка

в цвят на свобода

розово вали

от земята към Небето.

Луната крилато се усмихва.

Посоката е синьо Слънце,

а пътят вечност.

И дъхът е вечност...

Любов

в цвят на свобода.

© Диана Стойнова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??