Nov 7, 2019, 7:08 PM

Въздишка в цвят на свобода 

  Poetry » Love, Free verse
780 1 0

Въздишка

в цвят на свобода

розово вали

от земята към Небето.

Луната крилато се усмихва.

Посоката е синьо Слънце,

а пътят вечност.

И дъхът е вечност...

Любов

в цвят на свобода.

© Диана Стойнова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??