7.11.2019 г., 19:08 ч.

Въздишка в цвят на свобода 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
769 1 0

Въздишка

в цвят на свобода

розово вали

от земята към Небето.

Луната крилато се усмихва.

Посоката е синьо Слънце,

а пътят вечност.

И дъхът е вечност...

Любов

в цвят на свобода.

© Диана Стойнова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Ако имах перка на гърба, като Карлсон, накъде бих отлетял? »

15 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??