7 oct 2019, 11:40

Възторжени души 

  Poesía » Filosófica
551 1 1

Възторжени души

 

Понесени през вихрите на дните
догонваме най-святата мечта,
прегърнали крилете на орлите
се носим като приливна вълна.

 

Докосваме живота чрез наслада
потопени в реки и сред жита
усещаме предвечната награда
от тайните недра на Любовта.

 

До грейналата залезна жарава
израства преродена светлина,
през лунната пътека преминава
към новата изгряваща зора.

 

Вървим възторжено в душите
дори сред мразовити времена,
Надеждата възкръсва от очите
повярвала на своята звезда!

~~
Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Стихотворението завладава със своята дълбока философия за силата на любовта и възродената надежда за щастие и пълноценна изява!
Propuestas
: ??:??