17 nov 2009, 10:32

Взаимоугодни 

  Poesía » Otra
2447 0 33

Тя е самотница.
Аз съм виновен,
в едно набедено
обичане.

Тя е пропорция
в смъртно-любовен
коктейл
на телесно
привличане.

Аз съм оскубана
малка заплата -
награда за
късите нощи.

Тя е в заблуда,
че мрази разврата...
И после

ме търси
за още.

© Тома Кашмирски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??