17.11.2009 г., 10:32 ч.

Взаимоугодни 

  Поезия » Друга
2445 0 33

Тя е самотница.
Аз съм виновен,
в едно набедено
обичане.

Тя е пропорция
в смъртно-любовен
коктейл
на телесно
привличане.

Аз съм оскубана
малка заплата -
награда за
късите нощи.

Тя е в заблуда,
че мрази разврата...
И после

ме търси
за още.

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??