17 нояб. 2009 г., 10:32

Взаимоугодни 

  Поэзия » Другая
2454 0 33

Тя е самотница.
Аз съм виновен,
в едно набедено
обичане.

Тя е пропорция
в смъртно-любовен
коктейл
на телесно
привличане.

Аз съм оскубана
малка заплата -
награда за
късите нощи.

Тя е в заблуда,
че мрази разврата...
И после

ме търси
за още.

© Тома Кашмирски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??