5 dic 2006, 8:53

Вземи ме... 

  Poesía
787 1 8
Вземи ме със себе си... където да тръгнеш,
не оставяй душата ми,  да страда самотна.
Без теб, ще са  болни дните и нощите,
не знаеш ли, колко  сърцето ще страда.
Вземи ме, със всичката обич красива,
нека близо да теб съм, та дори да съм спомен.
Не заспиват очите, без теб не се съмва,
тъмнината е тъжна, а товарът огромен...
Не забравяй, когато решиш да си тръгнеш,
че без теб, ще е тъжно и пусто сърцето.
Щом веднъж истински те обикна... не можеш
да го оставиш, да плаче и страда сиротно.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??