14 abr 2017, 0:04

Вземи ме 

  Poesía » De amor
392 3 7

Вземи ме, там, надалече.

Далече от болката и суетата.

Не искам да ме боли вече.

А просто да ти усетя ръката.

Вземи ме, там, надалече.

Където ще рисуваме слънцето.

Не искам да съм отречена.

Искам да ми покълне зрънцето.

Вземи ме, там, надалече.

Приюти ме във душата си ти.

Без теб аз съм отсечена-

загърни ме нежно с дъгата си...

 

 

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??