21 ago 2009, 21:29

  Poesía » De amor
763 0 4

 

 

Усмихвай се! Защо се бавиш?
Пътуваш ти… Аз махам от перона
… и празен съм като параклис,
на който са откраднали Икона.

1982 г.,  Централна гара

 

 

 

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??