Aug 21, 2009, 9:29 PM

  Poetry » Love
726 0 4

 

 

Усмихвай се! Защо се бавиш?
Пътуваш ти… Аз махам от перона
… и празен съм като параклис,
на който са откраднали Икона.

1982 г.,  Централна гара

 

 

 

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??