21.08.2009 г., 21:29 ч.

  Поезия » Любовна
725 0 4

 

 

Усмихвай се! Защо се бавиш?
Пътуваш ти… Аз махам от перона
… и празен съм като параклис,
на който са откраднали Икона.

1982 г.,  Централна гара

 

 

 

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??