19 ago 2018, 23:08

xxx 

  Poesía
506 8 10

На себе си не мога да простя. 

Очаквам някой друг да ми прощава.

Съдбата ми е блудница, а тя 

на всеки срещнат с радост се продава.

 

Чудовища ръмжат в деня ми сух.

Вампири с остри зъби зорко дебнат.

Протяжен вой на вълк във моя слух

разтяга бавно дните непотребни.

 

Все по се лутам в нечии съдби.

И мракът ненаситно ме поглъща.

Срахувам се до лудост да не би

да срещна себе си във чужда къща.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??