24 ene 2009, 12:37

Ябълката 

  Poesía » Filosófica
630 0 3
Ябълката

Прегладняла съм...
А ябълката е отровна!
Изтекоха от пръстите ми
всички днешни сили.
Не помня и коя съм.
А погледът ми... Боже!
Във ябълката все е.
Не мога да се сдържам,
а времето настъпва.
О, Господи, това ли
е мойта гола същност?

© Ди Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??