24 jul 2007, 8:32

Ябълково клонче 

  Poesía
510 0 3
Клонче ябълково, оголяло без листа,
трепереше със трепета
на птиче, впримчило се здраво, сам-само.
А вятър биеше със капки едри,
клончето, превито чак на две,
поддържаше приятеля си верен
и сякаш радваха се на дъжда от все сърце!

ЕХ, МИГОВЕ НЕСРАВНИМИ,
СЪЛЗИ НЕОБУЗДАНИ!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??