21 feb 2010, 13:34

Ягоди или банани?... :))) 

  Poesía » De humor
1025 0 13

Obra no adecuada para menores de 18 años

*          *           *


Обадил се мъжага на жена си: 
- Кажи ми скъпа, какви обичаш плодове? 
Ягоди, банани, ананаси 
или от всички вкусовé?... 
А тя се чуди - (що пък за въпроси тъпи?) 
- Е, хайде, казвай... (баси клéката) 
- Защо ме питаш, на пазара ли си скъпи? 
- К'ъв пазар, ма?! - аз съм във аптеката...  

*          *           *

© Валентин Желязков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??