Feb 21, 2010, 1:34 PM

Ягоди или банани?... :))) 

  Poetry » Humour
1031 0 13

The work is not suitable for people under 18 years of age.

*          *           *


Обадил се мъжага на жена си: 
- Кажи ми скъпа, какви обичаш плодове? 
Ягоди, банани, ананаси 
или от всички вкусовé?... 
А тя се чуди - (що пък за въпроси тъпи?) 
- Е, хайде, казвай... (баси клéката) 
- Защо ме питаш, на пазара ли си скъпи? 
- К'ъв пазар, ма?! - аз съм във аптеката...  

*          *           *

© Валентин Желязков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??