21.02.2010 г., 13:34 ч.

Ягоди или банани?... :))) 

  Поезия » Хумористична
1036 0 13

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

*          *           *


Обадил се мъжага на жена си: 
- Кажи ми скъпа, какви обичаш плодове? 
Ягоди, банани, ананаси 
или от всички вкусовé?... 
А тя се чуди - (що пък за въпроси тъпи?) 
- Е, хайде, казвай... (баси клéката) 
- Защо ме питаш, на пазара ли си скъпи? 
- К'ъв пазар, ма?! - аз съм във аптеката...  

*          *           *

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??