"падна ли бе, глупак?!"
изсмя се Радостта
на сгърчената в ямата Тъга
но оскърбителноподигравателна Съдба
подхлъзна вътре Радостта
изтупа от себе си прахта
и срамно каза Радост на Тъга:
"дойдох да ти се извиня..."
© Аврам Аврамович Todos los derechos reservados