21.04.2018 г., 22:26 ч.

Ямата 

  Поезия
466 0 0

"падна ли бе, глупак?!"

 

изсмя се Радостта 

на сгърчената в ямата Тъга

 

но оскърбителноподигравателна Съдба

подхлъзна вътре Радостта

 

изтупа от себе си прахта

и срамно каза Радост на Тъга:

 

"дойдох да ти се извиня..."

 

© Аврам Аврамович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??