21 апр. 2018 г., 22:26

Ямата 

  Поэзия
468 0 0

"падна ли бе, глупак?!"

 

изсмя се Радостта 

на сгърчената в ямата Тъга

 

но оскърбителноподигравателна Съдба

подхлъзна вътре Радостта

 

изтупа от себе си прахта

и срамно каза Радост на Тъга:

 

"дойдох да ти се извиня..."

 

© Аврам Аврамович Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??