1 ene 2005, 8:40

Януарски дъжд 

  Poesía
895 0 2

                ЯНУАРСКИ ДЪЖД

 

Приспивно чукат по стъклата тежки капки

на ненадеен нощен януарски дъжд,

довян насам от палав южен вятър.

Но ако вятърът изгуби топлата си шапка,

ще секне песента дъждовна изведнъж

и пак във бяло ще посрещне утрото земята.

© Атанас Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??