16 jul 2004, 11:15

Юлски бриз 

  Poesía
1338 0 0

Морски бряг, нежен бриз.
Изгряващи лъчи,
първо юлско утро.
Морски бряг, докосване
лъчи.Осъзаема любов.
Морски бряг, бриз, лъчи.
Искаш ли да се слеем с морето?

Вярвам в нашето „Обичам те”!


© Катина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??