16.07.2004 г., 11:15 ч.

Юлски бриз 

  Поезия
1337 0 0

Морски бряг, нежен бриз.
Изгряващи лъчи,
първо юлско утро.
Морски бряг, докосване
лъчи.Осъзаема любов.
Морски бряг, бриз, лъчи.
Искаш ли да се слеем с морето?

Вярвам в нашето „Обичам те”!


© Катина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??