Jul 16, 2004, 11:15 AM

Юлски бриз 

  Poetry
1339 0 0

Морски бряг, нежен бриз.
Изгряващи лъчи,
първо юлско утро.
Морски бряг, докосване
лъчи.Осъзаема любов.
Морски бряг, бриз, лъчи.
Искаш ли да се слеем с морето?

Вярвам в нашето „Обичам те”!


© Катина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??