8 jul 2010, 0:14

Юлски уикенд 

  Poesía » De humor
1046 0 17

Денят е с розова капела,

слънцето с Кавали очила,

дъгата е сърце изплела,

че нещо става във ръжта.

 

Блус събота срещу неделя,

страстно извъртял очи,

нощта по лилава дантела,

луната пак не ú се спи.

 

От вчера  вкиснат понеделник,

глава ужасно го боли,

мечтае за легло и зелник

след уикенд - Истински лъжи.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??