8.07.2010 г., 0:14 ч.

Юлски уикенд 

  Поезия » Хумористична
1047 0 17

Денят е с розова капела,

слънцето с Кавали очила,

дъгата е сърце изплела,

че нещо става във ръжта.

 

Блус събота срещу неделя,

страстно извъртял очи,

нощта по лилава дантела,

луната пак не ú се спи.

 

От вчера  вкиснат понеделник,

глава ужасно го боли,

мечтае за легло и зелник

след уикенд - Истински лъжи.

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??