Юлско утро. Вълните целуват
страстно стръмния каменен бряг.
От морето лъчите изплуват
и обръщат звездите във бяг.
Юлско утро. Посрещам Джулая
с вечен хит, на брега на морето
и душата полита в безкрая,
развълнувано бие сърцето.
Юлско утро, отдавна желано...
Огнен изгрев - каква красота!
И застанали рамо до рамо,
пак събуждаме в нас любовта.
Николай Димов
© Николай Димов Todos los derechos reservados